Onbezorgd onderweg

Pechhulp

Onbezorgd onderweg met Bosch Car Service Pechhulp van Bosch Car Service Jos Derksen!

 

Ondanks goed onderhoud kan het altijd een keer gebeuren: u komt onderweg stil te staan met pech. Dan wilt u maar één ding: snelle, vakkundige hulp waardoor u weer snel uw weg kunt vervolgen. Goed nieuws: met de Bosch Car Service Pechhulp is één telefoontje voldoende om onze hulpdienst naar u op pad te sturen. Voor u een hele zorg minder.

24/7 pechhulp in binnen- en buitenland

 

U kunt de Bosch Car Service Pechhulp afsluiten bij Bosch Car Service Jos Derksen in Wijchen bij een onderhoudsbeurt of bij de aanschaf van een gebruikte auto bij. Afhankelijk van het pakket dat u kiest, geeft deze service u recht op hulp in heel Nederland (inclusief woonplaats) of in Nederland én Europa . 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Repareren of repatriëren

 

De monteur van de pechhulp ter plaatse beoordeelt allereerst of hij uw auto kan repareren op de plek waar uw auto gestrand is. Is dit onverhoopt niet mogelijk, dan vervoert Bosch Car Service Pechhulp uw auto naar de dichtstbijzijnde Bosch Car Service-vestiging, of naar ons bedrijf waar u uw auto heeft gekocht of in onderhoud heeft. Strandt u in het buitenland?  Als u strandt in het buitenand dan haalt Bosch Car Service uw auto terug naar Nederland als reparatie niet mogelijk is, desgewenst met de inzittenden en hun bagage. 

Maatwerk in zekerheid

 

Met onze Bosch Car Service Pechhulp bepaalt u zelf welk risico u wilt afdekken, door te kiezen uit diverse pakketten.

De service is gekoppeld aan het kenteken van uw auto, dus ook wanneer bijvoorbeeld uw partner met de auto op reis gaat, is ook hij of zij verzekerd van snelle pechhulp onderweg.

U kunt kiezen voor pechhulp binnenland, binnenland plus Europa, voor de aanvulling vervangend vervoer en de aanhangermodule. Dit laatste is bijvoorbeeld handig als u er vaak met de caravan op uit trekt.

   

  Sleuteloverdracht

  Prijzen Bosch Car Service Pechhulp vanaf 01-04-2020

   

  Alle genoemde prijzen zijn jaarlijks en inclusief assurantiebelasting en btw. U sluit de Pechhulp af voor één jaar. Als u de Pechhulp niet verlengt, loopt deze na een jaar automatisch af.

  Pechhulp prijzen

  Voorwaarden Pechhulp

   

  De Pechhulp van Bosch Car Service is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Robert Bosch en Bovemij.

  Heeft u de pechhulp afgesloten vóór 1 april 2020? Dan zijn onderstaande voorwaarden van toepassing:

   

  Telefoonnummer Bosch Car Service Pechhulp

   

  • Heeft u de pechhulp afgesloten na 1 april 2020? Bel dan naar 088-8778098
  • Heeft u de pechhulp afgesloten vóór 1 april 2020? Bel dan naar 020-5929843.

    

   Team bosch car service

   Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen